Rendezvény

Borbála Napi Nyitott Pince Kóstoló

Vissza
Feliratkozás

Idén is megrendezzük 2018. december 8-án 11 órától 18 óráig a hagyományos Borbála Napi Nyitott Pince Kóstolónkat, amire szeretettel várjuk borkedvelő barátaival!

 

A nap folyamán minden látogató vendégünk egy három boros kóstolóra, mely során bemutatjuk 2018-as újborainkat a Kúria White-ot és Kúria Rosét, és a szintén a Classic borcsaládba tartozó 2016-os Kúria Red-et.

 

14:00 Pinot Noir Évjáratválogatás Kóstoló

Novemberben jelent meg egy különleges Pinot Noir válogatásunk. Magyarországon ritkaságnak számít, hogy egy pincészetnél egyszerre több évjárat is elérhető legyen egy fajta borból. Az Etyeki Kúriánál most öt évjárat hat Pinot Noir-ját válogattuk össze, hogy megmutassuk mire képes ez a fajta nálunk. A 2012 és 2016 között elkészült tételek mindegyikét bemutatjuk a kóstoló folyamán.

 

A Pinot Noir Évjáratválogatás Kóstolón való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges az event@etyekikuria.com e-mail címen. A részvételi díj 8.000 Ft.

 

15:00 Mátyási Péter Herbárium kiállítás megnyitó

Megtekinthetik Mátyási Péter Herbárium című sorozatát, melynek témája a növényvilág.  A művész a természetet alakítja kultúrává, műtárggyá, miközben a megszelídített természet újravadonosodásának, az emberi jelenlét hiányának állít emléket.

Az alkotások a Molnár Ani Galéria hozzájárulásával kerülnek bemutatásra nálunk.

 

További információk az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/2151728315147788/

Várjuk szeretettel kóstolóinkon és a kiállítás megnyitón!

Ez egy jó cikk!