Jubileum

Borászatunk idén ünnepli alapítása 25. évfordulóját. Az elmúlt negyed évszázadban megszámlálhatatlan emléket halmoztunk fel, melyekből a teljesség igénye nélkül néhány meghatározó pillanatképet felidézünk. A borvidéken elsőként telepítettünk pinot noir szőlőfajtát, mely azóta Etyek egyik legfontosabb szőlőfajtájává vált. A 2010-es évek elején olyan innovatív birtokközpontot hoztunk létre, melyre a mai napig büszkék lehetünk. Etyek mellett Sopronban is megvetettük lábunkat, és a borvidék legjobb területeiről szüretelve készítünk izgalmas borokat. Boraink, kiváló főborászunknak, Mérész Sándornak hála, sorra halmozzák a hazai és külföldi szakmai elismeréseket. Kísérleti projekt borainkkal pedig folyamatosan új kihívásokat, új utakat is keresünk.

jubileumjubileumjubileumjubileumjubileumjubileumpavilonsváb pincechardonnéjszőlőtelepítéssváb pinceetyeki kúria építkezésEtyeki Kúria építkezésEtyeki Kúria építkezésEtyeki Kúria építkezésEtyeki Kúria szőlőEtyeki Kúria szőlőEtyeki Kúria szőlőEtyeki Kúria pinceEtyeki Kúria régenEtyeki Kúria régei pinceEtyeki Kúria Mérész Sándor

Most azonban nem a számvetésnek van itt az ideje, sokkal inkább a jubileumi ünneplésünk megkezdésének.

Sosem gondoltuk, hogy életünk e fontos évfordulóját ilyen sajátos körülmények között kezdjük megünnepelni, de ahogy az elmúlt évtizedekben mindenhez, úgy ehhez a helyzethez is alkalmazkodunk. Hiszünk benne, hogy a 2021-es évben is számos olyan dolog történik majd, melyekre évek múltával büszkén emlékezhetünk vissza. Egy pillanatra sem pihenünk meg, területeinket, szortimentünket és tevékenységeinket folyamatosan fejlesztjük, és természetesen meglepetésekkel is készülünk fogyasztóink számára. Hisszük, hogy hamarosan lesz alkalmunk a közös ünneplésre is, de addig is számos olyan aktivitással készülünk, melyben távolról is részt vehetsz.

Figyeld folyamatosan felületeinket, ahonnan időben értesülhetsz minden születésnapi aktivitásunkról! Ünnepelj velünk, légy része az Etyeki Kúria 25. jubileumi évének!