Rosalie Von Edeck × Etyeki Kúria

A tavalyi nagysikerű együttműködés után, idén is közös projektbe vágtunk az Etyeki Sörmanufaktúraval, melynek parádés eredményét július első hétvégéjén mutatjuk be Borbárunkban.

A sörissza borbarátaink legnagyobb örömére a tavalyi Brut Edeck után idén Rosalie Von Edeck került a palackokba. Az új tétel késői szüretelésű kékfrankos must és könnyű ale sörlé együtt erjesztésével készült. A rozésör illatában a komlós virágos jegyek, míg ízében borszőlős és gyümölcsös aromák dominálnak. Kerek és könnyen érthető, szépen kiegyensúlyozott sör, melyet öröm lesz elkortyolgatni Borbárunk teraszán a Kúria Kosaraink többi résztvevőjének kíséretében.

A bemutatkozó hétvégére ínycsiklandó Kúria Kosarakkal készülünk. A kosarakat a Pearl Event & Weddingnek hála telepakoljuk finom falatokkal, melyek ideális kísérői lesznek a két palack Rosalie Von Edeck sörkülönlegességnek, valamint a szintén a kosárban rejtőző Kúria Rosénak.

A Kúria Rosé pincészetünk egyetlen csendes rosé tétele, mely egy részben kékfrankos alapú házasítás. Valódi vibráló gyümölcsbomba. Bővelkedik a rózsaszín grapefruitos, málnás jegyekben, melyeket árnyalatnyi rózsabors színez tovább. Buzdítunk rá, hogy piknikezés közben kóstoljátok össze a kékfrankos musttal készült élősörrel.
Ha kedvet kaptál a sörös-boros kalandhoz, mindenképp foglalj szombatra vagy vasárnapra két személyes Kúria Kosarat és kapcsolódj ki a teraszunkon, vagy egyenesen a szőlőtőkéink árnyékában. Forglalás: vinoteka@etyekikuria.com

Kúria Kosarunk tartalma:
– 2 palack Etyeki Sörmanufaktúra Rosalie Von Edeck
– 1 palack Kúria Rosé 2019
– Pearl Event & Wedding finomságok két főre

A kosarak ára 10.000 Ft, mely tartalmazza az italokat, az ételeket, evőeszközöket két főre. A poharakat, a kosarakat és a plédeket a falatozás és pihenés végeztével a Borbárban kérjük leadni.

Az autó elhagyására a közlekedésben remek alternatíva az Etyeki Hétvégék Borjárattal. Nincs szükség autóra, így sofőrre sem – az egész társaság élvezheti a finom borokat. Vásárold meg jegyed elővételben 3000 (a helyszínen 4000) Forintért a Borjáratra és hop-on-hop-off jelleggel egész nap korlátlanul utazhatsz Budapest belvárosa és Etyek, illetve az Etyeki Pincék között is. Részletek: www.borjarat.hu!

A biztonság miatt nem kell aggódnod, a foglalás azt a célt is szolgálja, hogy megfelelő szellős teret garantáljunk. Személyzetünk minden kötelezően vonatkoztató előírás és javasolt óvintézkedés szerint dolgozik. A megfelelő fizikai távolságtartás betartása rendkívül fontos a vírus terjedésének megakadályozásában. A teraszon elfoglalható helyek számát ezért szervezetten korlátoztuk, az asztaltársaságok között az orrtávolság legalább másfél méter. Javasoljuk, hogy egy asztaltársaságnál legfeljebb 4 felnőtt és gyermekek foglaljanak helyet, illetve, amikor csak közösségben vagy és megteheted, viselj maszkot!