Kedves kutyás barátunk!

Kutyabarát helyszínként szívesen látunk vendégül négylábú barátoddal, ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csupán ti, hanem minden további vendégünk is jól érezze magát borászatunkban.
Partnerünkkel, a Vigyél Haza Alapítvánnyal közösen kidolgozott kutyaetikett keretein belül kérünk, hogy kutyáddal együtt tartsátok be az alábbi, néhány egyszerű szabályt, mellyel mindenki számára zavartalan lesz a nálunk töltött idő.

Vigyél haza

1. Kérünk, hogy kutyádat mindig tartsd magad mellett pórázon. Ne engedd, hogy felugorjon székre, asztalra – esetleg más vendégekre.

  Fontos figyelembe venned, hogy otthon talán megosztod bútoraidat, ételedet kedvenceddel, ugyanakkor ezt a közösségi tereinkben helyet foglaló, például a közvetlenül melletted tartózkodó asztaltársaság nem szeretné átélni. Ügyelj rá, hogy kutyád melletted maradjon, ne menjen távolabb tőled, így kutyabarát Borbárunk azok számára is kellemes hely marad, akik nem feltétlen kutyával érkeznek!

  2. Biztosítunk kutyatálat

   Szeretnéd, hogy kutyád friss vízhez jusson? Semmi akadálya! Ehhez biztosítunk kutyatálat, ugyanakkor amennyiben etetni is szeretnéd kutyádat, úgy kérünk, hogy mielőtt megtennéd, jelezd ezt kollégáink irányába, akik külön tálat biztosítanak részére. Ugyanakkor ebben az esetben kérjük, hogy ezt a többi vendégtől és/vagy kutyától távolabbi területeinken tedd meg. Kérünk, hogy a járólapokra ne dobj ételt, finom-, és/vagy jutalomfalatokat, továbbá az éttermi tányérodból se etesd kedvencedet!

   3. Ne engedd kutyádnak, hogy mástól ételt kérjen, vagy engedély nélkül másik asztalhoz menjen!

    Kérünk, mások jó közérzetére is ügyelj! Ha kifejezetten nem adja erre engedélyét másik vendégünk, úgy kérünk, hogy kutyádat ne engedd hozzá, lehet, hogy kellemetlenül érintené.

    4. Egy kis séta vacsora közben sem árt!

     Borászatunkban kifejezetten a „slow drink / slow food” hívei vagyunk, ezért számodra bizonyosan jó érzés pároddal, barátaiddal hosszabb időn keresztül relaxálni, beszélgetni egy-egy pohár vagy palack bor, és ételeink mellett, ugyanakkor ez kedvenced mozgás-, és egyéb igényeinek nem biztos, hogy megfelel. Kérünk, hogy időközönként sétáljatok a szőlőtőkék mellett/között pár percet, hogy kutyátok is mozoghasson egy kicsit, és elintézhesse dolgát!
     …és az ültetvényeink is karban legyenek tartva! 😊

     5. Megfér több kutya is egy csárdában?

      Kérünk, hogy amennyiben érkezésetek idején már más kutya is tartózkodik zárt vendégtereinkben, úgy belépés előtt egyeztessetek Borbárunk munkatársaival, továbbá a már bent lévő kutya gazdáival. Fontos, hogy elkerüljük az esetleges konfliktust.

      Együttműködésedet köszönjük!

      Örökbe fogadnál? Érdeklődsz a felelős kutyatartás iránt? Segítenél?
      https://vigyelhaza.hu/
      https://www.facebook.com/vigyelhaza/