Helyszínek

Borbíráló

Tágas borbíráló termünk nagyszerűen alkalmas szakmai konferenciák, szemináriumok, sajtótájékoztatók helyszíneként, de gyakran tartunk ebéddel, vacsorával egybekötött borkóstolót is.

A Kúria kóstoló termében az üvegfelületek természetközeli, különleges hangulatot teremtenek. A vetítéstechnikával és hangosítással felszerelt terem kiváló helyszíne üzleti találkozóknak, szakmai konferenciáknak és családi összejöveteleknek. Az elrendezés az Önök igényei szerint alakítható. A rendezvény terem cca. 60-85 fő fogadására alkalmas, és jó idő esetén a terem összenyitható a látványos terasszal, mely plusz hatvan fő befogadására képes.

Helyszín foglalása

Vinotéka

A vinotékánk alkalmas a vendégek fogadására, welcome- és regisztrációs pult kialakítására, valamint kisebb csoportok befogadására, cca. 20 fő.

Térjen be hozzánk egy pohár kóstolóra, a hét bármelyik napján, ha kedve van egy kis kiruccanásra, válassza úticéljául az Etyeki Kúria borászat vinotékáját. Közel Budapesthez, de mégis kint a zöldben, csendes, festői környezetben, kellemes borok társaságában pihenheti ki egy nehéz munkanap fáradalmait.
Látogatása során megtapasztalhatja, hogyan ötvöződik egy modern borászat funkcionalitása az építészeti designnal, bevezetjük a gravitációs szőlőfeldolgozási technika érdekességeibe, betekintést nyerhet a tartályos, a palackozó és a fahordós érlelő tereinkbe majd végig kóstolhatja borkínálatunkat.

Helyszín foglalása

Sváb Pince

Készítse el saját borát!
A 150 éves autentikus pincében lehetősége nyílik megismerkedni a cuvée-készítés rejtelmeivel.

Az arra vágyó kisebb csoportoknak kiváló csapatépítési lehetőség, illetve betekintést nyerhetnek a borok házasításának metódusába.
Autentikus pincénkben lehetősége nyílik megismerkedni a cuvée-készítés rejtelmeivel, és a tradicionális borkészítési technológiával. Befogadóképesség maximum 20 fő.

Helyszín foglalása