Rendezvény

Nagy Nap az Etyeki Kúriában

Vissza
Feliratkozás

Az utóbbi hónapok korlátozásai és bizonytalansága után, szívből örülünk annak, hogy az élet ismét elindulhat. Mindannyiunkra hatott az elmúlt két hónap, ám áhítozunk a közösen eltöltött ünnepi pillanatok után, így arra buzdítunk, hogy ha 2020-ra terveztétek „A Nagy Napot”, akkor ne mondjatok le róla!

Szerencsések vagyunk, hisz nálunk az Etyeki Kúriánál változatos helyszíneinknek köszönhetően szinte bármilyen stílusú és méretű esküvő ideálisan megrendezhető. Profi csapattal dolgozunk, így azért, hogy nektek egy percig se okozzon problémát az idő rövidsége mindenre gondolva összeállítottuk nektek javaslatainkat az alábbi három stílusban és méretben.

 

Piccolo


Piccolo névre keresztelt ajánlatunk egy szűk körű, meghitt családi alkalmat takar, melynek tradicionális Sváb pincénk ad otthont. Ha „A Nagy Napot” a legszűkebb családi körbe, nagyságrendileg 8-20 fős társaságban, ám a ceremóniát meseszép környezetben képzelitek el, finom falatok és jó borok társaságában, akkor ezt a csomagot nektek találtuk ki. A pazar vacsorán és a borokon kívül nem lesz gondotok sem a dekorációra, sem a tortára, mindenre gondoltunk.

 

Classico


Classico néven illetett csomagunkat azoknak a pároknak ajánljuk, akik számára egyszerre fontos az elegáns tér és a természet közelsége. Borbíráló termünk hatalmas üvegablakokkal keretezett tere, valamint a hozzá kapcsolódó terasz tökéletes helyszín egy 20-70 fős elegáns esküvő és fogadás lebonyolításához. Az első lépésektől az utolsó simításokig mindenben számíthattok ránk.

 

Grande


A beszédes név Pavilon helyszínünkben megrendezésre kerülő 70-150 fős esküvőket takarja. Szőlőültetvényeink ölelésében, hatalmas diófáink árnyékában egy modern helyszínt hoztunk létre azok számára, akik családjuk és széles baráti körük társaságában szeretnék tölteni „A Nagy Napot”. A pavilon modern, világos terei vászonként tekinthetőek, melyre bármilyen hangulatú esküvő megálmodható. Profi csapatunk mindenben a segítségetekre lesz.

 

Természetesen a mindenkori előírások és óvintézkedések maximális betartása mellett szervezzük és bonyolítjuk le a napotokat. Vigyázunk rátok!

Konkrét ajánlatkéréssel keressétek bizalommal Csák-Borbély Edina esküvőszervezőnket a wedding@etyekikuria.com címen, és töltsetek nálunk egy csodás és emlékezetes napot!

Ez egy jó cikk!