MSP HÉTVÉGE AZ ŐSZI BORANGOLÓN

2020. szeptember 26.

Az Őszi Borangoló idején izgalmas projekt borokkal, pazar burgerekkel és az idei nyár slágerével azaz Kúria Kosarakkal várunk.

A Mérész Sándor Projekt borok mindegyike a maga nemében egyedi tétel. Egy izgalmas kísérlet, egy érdekes fajta vagy épp pincészetünk számára új technológiai megvalósítás. A limitált mennyiségben – maximum 1500 palack – készült borok mindegyike más, ám mind hűen tükrözi főborászunk Mérész Sándor, folyamatosan új kihívásokat kereső attitüdjét.

KÓSTOLD VÉGIG MSP MINI BORSORUNKAT!

  • MSP Kira 2018

Az alapanyag egy éjszakán át héjon ázott. Spontán erjedt majd egy évig érett acéltartályban. Hozzáadott kén nélkül, derítés és szűrés nélkül került palackba. Méz, könnyed zöld tea, bergamot, kandírozott citromhéj és ananász jelenik meg a borban. „Ismerős fajta, ismeretlen stílusban.”

  • MSP Wild Fermented Sauvignon Blanc 2017

Három terület, három klónjának gyümölcse. A tétel 50%-a egy éjszakát ázott héjon. Krémes karakteréért az erjedést elindító vadélesztő felel. A tételben bodzavirág, fehér grapefruit, kandírozott ananász, gyömbér, fehérbors és citrusos jegyek jelennek meg. Az ígéretes tétel olyan meleg fogadtatást kapott, „hogy megindokolta az első ismétlést az MSP sorozat történetében”.

  • MSP Zenit 2017

Szelektív kézi szüretet követően, alacsony hőmérsékleten erjedt acéltartályban, majd ott érlelődött 4 hónapon keresztül finomseprőn. Illatában leheletnyi parfüm, alma és körte jelennek meg, míg ízében árnyalatnyi sósság egészíti ki a gyümölcsös jegyeket. „Felülmúlta csapatunk minden várakozását. Így könnyen érhető, hogy magyar és külföldi vendégeinket is megigézi.”

A kóstolósor díja 1.800 Ft/fő, mely tartalmaz 3×0,5 dl kóstolómennyiséget a borokból, valamint a felszolgált vizet és pogácsát.

VIDD HAZA AZ MSP ÉLMÉNYT

A hétvége folyamán minden forgalomban lévő MSP elviteles palackos megvásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

ŐSZI BORANGOLÓ MENÜ

A finom falatokról ez úttal is a Pearl Event & Wedding gondoskodik.

A’ la carte Hamburger Variációk

Házi marha burger cheddar sajttal és lilahagyma lekvárral

Köret: Coleslaw saláta és fűszeres burgonya.

Ára: 2.490 Ft

A fogás mellé ajándék 0,5 dl Merlot 2017

 

Vega Burger: Kecskesajt Burger lilahagyma lekvárral

Köret: Coleslaw saláta és fűszeres burgonya.

Ára: 2.490 Ft

A fogás mellé ajándék 0,5 dl MSP Zenit 2017

 

Desszert

Csoki trió

Ára: 1.190 Ft

 

Kúria Kosár

A Kúria Rosé és a Sauvignon Blanc tételeink tökéletesen passzolnak a kosaraink tartalmához. A kosarakba mártogatós krémek kerülnek zöldségekkel és pékáruval, de az édes kényeztetésről is gondoskodunk.

A kosár ára két főre 10.000 Ft

Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA összegét. Szervízdíjat nem számoltunk fel.