Rendezvény

Vegyétek fel nálunk a ritmust!

Vissza
Feliratkozás

A hosszú, otthon töltött idő után, hangolódjatok vissza nálunk a hétköznapokra!
A kellemes természetközeli környezetben minden adott, hogy újra összehozzuk a társaságot. A biztonságos találkozás során, mimindenről gondoskodunk, Neked csak a meghívót kell kiküldened a kollégáknak. Gasztronómiai élmények és izgalmas borok mellett állíthatjátok fel a következő időszak terveit, sőt egy kellemes, csapatépítő foglalkozással is készülünk.

 

Etyeki játékok címen kialakítottunk egy rövid, de élmény gazdag csapatépítő szellemben lebonyolított játékcsomagot, melynek van egy aktív, illetve egy kevésbé mozgékony változata, mely igény szerint választható:

  • Etyeki Aktív játékok: Dugótorony játékkal, pezsgősüveg sakk, Etyeki puzzle , 2 tételes vak kóstoló
  • Quizjáték: Borászattal kapcsolatos logikai játék , együttműködést elősegítő ügyességi csapatépítő, 2 tételes vak kóstoló

A program időtartama mindkét csomag esetén: 50 perc

 

Etyeki Kúria Kincsei
Kincskereső játékunkon bárki részt vehet, aki kedvet érez egy izgalmas kalandozásra. Programunk egy különleges játék, ahol a kincsek koordináták által meghatározott helyen vannak elrejtve. Az útvonalak teljesítése során érdemes a legapróbb részleteket is megfigyelni, melynek köszönhetően a résztvevők az Etyeki Kúria kincseivel térhetnek haza. A vendégek a sommelier által vezetett kóstolón tanultak alapján, a kóstolójegyzeten feltüntetett jellemzőket figyelembe véve és a borokat megkóstolva beazonosítják azokat. Szintén a kóstolón elhangzott információk alapján borkvízt töltenek ki.

A program időtartama: 1,5 – 2 óra

 

Mutasd meg ki vagy! – Ajánljuk a vírus utáni visszarendeződés meggyorsítását szorgalmazó vállalatok részére.
Koncepciónk célja, hogy megmutassuk, minden kolléga rendelkezhet fel nem fedezett értékekkel és az új kompetenciák elsajátítására való képességgel. Programunkban a résztvevőket nem versengő, hanem egymást szórakoztató csapatokra osztjuk, hogy mentorok segítségével, élvezetes módon különféle mesterségeket sajátítsanak el. Miközben komoly munka zajlik, mindenki jól szórakozik és megvalósul egy fontos folyamat: a csapat közösen él át, tanul és valósít meg valami újat. Az esti finálé keretében pedig teljes pompában, jelmezben és kellékekkel, élő show-ban mutatják be a tanultakat: nem is kérdés, hogy a néhány perc színpadon szerzett hírnév mögött igazán értékes munka áll!

A játék hossza: 2-3 óra

 

További részletekért és egyedi ajánlatunkért keresse bizalommal kollágáinkat az event@etyekikuria.com email címen.

Ez egy jó cikk!