Helyszínek

Üvegterem

Tágas borbíráló termünk nagyszerűen alkalmas szakmai konferenciák, szemináriumok, sajtótájékoztatók helyszíneként, de gyakran tartunk ebéddel, vacsorával egybekötött borkóstolót is.

A Kúria kóstoló termében az üvegfelületek természetközeli, különleges hangulatot teremtenek. A vetítéstechnikával és hangosítással felszerelt terem kiváló helyszíne üzleti találkozóknak, szakmai konferenciáknak és családi összejöveteleknek. Az elrendezés az Önök igényei szerint alakítható. A rendezvény terem cca. 60-85 fő fogadására alkalmas, és jó idő esetén a terem összenyitható a látványos terasszal, mely plusz hatvan fő befogadására képes.

Helyszín foglalása

Vinotéka

A vinotékánk alkalmas a vendégek fogadására, welcome- és regisztrációs pult kialakítására, valamint kisebb csoportok befogadására, cca. 20 fő.

Térjen be hozzánk egy pohár kóstolóra, a hét bármelyik napján, ha kedve van egy kis kiruccanásra, válassza úticéljául az Etyeki Kúria borászat vinotékáját. Közel Budapesthez, de mégis kint a zöldben, csendes, festői környezetben, kellemes borok társaságában pihenheti ki egy nehéz munkanap fáradalmait.
Látogatása során megtapasztalhatja, hogyan ötvöződik egy modern borászat funkcionalitása az építészeti designnal, bevezetjük a gravitációs szőlőfeldolgozási technika érdekességeibe, betekintést nyerhet a tartályos, a palackozó és a fahordós érlelő tereinkbe majd végig kóstolhatja borkínálatunkat.

Helyszín foglalása

Rózsakert terem

A 150 éves autentikus pince fölé épült rusztikus hangulatú kóstolótermünk alkalmas az arra vágyó kisebb csoportok befogadására, mely maximum 30 fő.

Nosztalgiázzon a romantikus hangulatú Rózsakert teremben, vagy a diófa alatti kis teraszon!
Autentikus pincénkben lehetősége nyílik továbbá megismerkedni a cuvée-készítés rejtelmeivel, és a tradicionális borkészítési technológiával.

Helyszín foglalása