Hétvégi pezsgés – Kúria Kosarak

A korlátozások enyhülése után szeretnénk lehetőséget adni neked, kedves látogatónk a biztonságos kikapcsolódásra a természetben, borászatunk gyönyörű környezetében.

Kúria Kosarakkal előzetes rendelés szerint várunk szombaton és vasárnap is a Borbárunkban 11 és 17 óra között.

A kosarakba a Kúria White és Rosé tételeink kerültek, ezek a boraink tökéletesen passzolnak a kosaraink tartalmához. A finomságok között a héten találtok jérce salátát, joghurtos eperkrémlevest, marhahúsos és (külön tekerve) csirkés wrapot zöldségekkel, tojással és baconnel, egy kis édességnek pedig karamellás panna cottát.
Készülünk nektek tiszta üvegpoharakkal, melyeket még sosem használtunk, ezeket bátran megtarthatjátok. A falatozáshoz és pihenéshez választhatjátok a teraszt, de opcionálisan plédet is biztosítunk, telepedjetek le a birtokunkon és a finomságok mellett töltődjetek a nap simogató sugaraival.

A Kúria Kosarak száma limitált, előzetes rendelést felveszünk a vinoteka@etyekikuria.com email címen.

A kosarak ára 10.000 Ft, mely tartalmazza a borokat, az ételeket, evőeszközöket és a poharakat. A piknik kosarakat és a plédeket a Borbárban kérjük leadni.

Az új rendeletnek megfelelően továbbra is szeretettel várunk benneteket. A vásárlás zavartalanul zajlik a korábbiaknak megfelelően.

  • A terasz mellett palackos vásárlásra van lehetőség. Igényedet akár előzetesen is leadhatod a Kúria Shopban vagy e-mailen keresztül.
  • Hála a tavasznak a vásárlásod lényegében szabad levegőn történik, az üzlethelyiségbe be sem kell lépned.
  • Vásárlásod alkalmával megajándékozunk egy 20%-os kedvezményre jogosító kuponnal, melyet a következő vásárlásod alkalmával érvényesíthetsz akár a Kúria Shop oldalunkon keresztül is.
  • Kollégáink a te és a saját védelmük érdekében maszkot és kesztyűt viselnek kiszolgáláskor, kérünk, ha teheted, te is tedd meg ezeket az óvintézkedéseket.
  • A teraszunk nyitva lesz a megfelelő óvintézkedések mellett, az előírt távolsággal rendezzük majd be a teret.

Szeretettel várunk szombaton és vasárnap is.