NYITOTT POZÍCIÓINK

PINCEMUNKÁS
Frissítve 2023. augusztus 18.

EXPORT MANAGER
Feltöltés dátuma 2023. augusztus 18.


Az Etyeki Kúria borászat, mint felelős munkáltató


Az Etyeki Kúria felelős, innovatív, hosszútávú stratégiai tervezésének köszönhetően minden esetben pozitívan tekint a jövőbe.

Borászatunk főépületének 2012-2013-ban történt megépítése idején alkalmazott technikai megoldások, majd az azóta folyamatos - az energiatakarékosságot kiemelten szem előtt tartó - fejlesztések a mai napig példaértékűek a hazai borászatok előtt.

Technikai és technológiai innovációink mellett kiemelkedő figyelmet fordítunk kollégáink és csapatunk személyes és szakmai fejlesztésére, mentális és fizikai egészségük fenntartására, így például családi napot-, csapatépítéseket-, szakmai látogatásokat-, fejlesztő tréningeket tartunk, melyek kizárólag úgy lehetnek teljesek, hogy minden munkatársunk számára biztosítjuk a feltöltődéshez szükséges minőségi időt.

A fentiek mellett borászatunk kiemelkedően fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalás keretein belüli tevékenységét; támogatjuk a (bor)turisztikai szakon tanuló egyetemisták és oktatóik szakmai rendezvényeit, továbbá a közvetlen környezetünkben élő rászoruló családok részére is segítséget nyújtunk.