Különleges ajánlatunk

Ha március, akkor minden a Pinot Noir körül forog. Ha otthonra is bevásárolnál pincészetünk Pinot Noir tételeiből, akkor itt az alkalom. A Vinotékában és a weboldalunkon jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá mind az évjáratválogatásunkhoz, mind pedig a 2015-ös évjáratú Pinot Noir válogatáshoz.

Az Etyeki Kúria úttörő szerepet játszott abban, hogy bebizonyítsa, Etyeken nagy jövő előtt áll a pinot noir borok készítése. Kezdetben merésznek tűnt kékszőlőt telepíteni egy fehérboros borvidéken. A 2003-as első szüret óta elfogadták és idővel elismerték, így vált a Pinot Noir zászlósborunkká. Ebben a válogatásban a 2015-ös évjárat legjobb tételeit érleltük 10 hónapig, új francia tölgyfahordókban, majd 1500 palackba töltöttük. Az év első hónapjaiban számos tavalyi borverseny eredmény fut be a pincészetünkhöz. Örömmel tudatjuk, hogy a tavalyi Prestige Reserve Club mindkét indított tételünk, így a 2015-ös Pinot Noir válogatás is arany minősítést szerzett.

Az évjáratválogatásunk az Etyeki Kúria Pinot Noir borainak különleges szelekciója. Magyarországon ritkaságnak számít, hogy egyszerre több évjárat is elérhető legyen egy tételből. Öt évjárat hat Pinot Noir-ját válogattuk össze 2012-től 2016-ig, hogy megmutassuk mire képes ez a fajta nálunk az Etyek-Budai borvidéken.

A fadoboz tartalma:

  • Pinot Noir 2016
  • Pinot Noir 2015
  • Pinot Noir Válogatás 2015
  • Pinot Noir 2014
  • Pinot Noir 2013
  • Pinot Noir 2012

Most pedig irány a webshop vagy várunk szeretettel Etyeken a Vinotékában.