ChardonnÉJ otthon

Az utóbbi években repesve vártuk a júniust, hisz ekkor rendeztük meg szívünk egyik legkedvesebb rendezvényét a ChardonnÉJ-t. Idén az ismert körülmények miatt le kell mondanunk a közös borozásról, az együtt töltött emlékezetes percekről, viszont nem mondunk le arról, hogy a hónap a Chardonnay fajtáról szóljon.

Úgy döntöttünk, hogy ahogy a rendezvényünkön sem csak a mi Chardonnay tételeinket, de borvidékünk, sőt hazánk és a környező országok kiemelkedő chardonnay borait is kóstolhattad, ennek mintájára Etyek legjavából összeállítunk egy Chardonnay csomagot, melynek tartalmával számos emlékezetes pillanatot szerezhetsz magadnak családod vagy barátaid társaságában.

Buzdítunk rá, hogy a csomag boraival szervezd meg a saját ChardonnÉj-edet!

A csomagban az Etyek360 jól ismert borászainak chardonnay tételeit találod meg. Ahányan borászat, annyi elképzelés és stílus a fajtát illetően. A borok kóstolása garantáltan tanulságos, izgalmas élmény.

A csomag tartalma:
Rókusfalvy Chardonnay 2018
Etyeki Kúria Chardonnay 2018
Haraszthy Chardonnay 2018
Anonym Szinkópa 2017
Kattra – Ágnes Chardonnay battonage 2017

A csomag ára: 13.000 Ft

VacuVin Vákumpumpával 16.100 Ft

A csomag birtokában lehetőséged nyílik részt venni egy online borkóstolón, melyen Borsos Kitty barmanager kollégánk kalauzol végig a csomag öt etyeki chardonnay tételén.

Rendelés: ChardonnÉJ otthon