NYITOTT POZÍCIÓINK

Jelenleg nem rendelkezünk nyitott pozícióval.
2023. november 16.

Az Etyeki Kúria borászat, mint felelős munkáltató


Az Etyeki Kúria felelős, innovatív, hosszútávú stratégiai tervezésének köszönhetően minden esetben pozitívan tekint a jövőbe.

Borászatunk főépületének 2012-2013-ban történt megépítése idején alkalmazott technikai megoldások, majd az azóta folyamatos - az energiatakarékosságot kiemelten szem előtt tartó - fejlesztések a mai napig példaértékűek a hazai borászatok előtt.

Technikai és technológiai innovációink mellett kiemelkedő figyelmet fordítunk kollégáink és csapatunk személyes és szakmai fejlesztésére, mentális és fizikai egészségük fenntartására, így például családi napot-, csapatépítéseket-, szakmai látogatásokat-, fejlesztő tréningeket tartunk, melyek kizárólag úgy lehetnek teljesek, hogy minden munkatársunk számára biztosítjuk a feltöltődéshez szükséges minőségi időt.

A fentiek mellett borászatunk kiemelkedően fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalás keretein belüli tevékenységét; támogatjuk a (bor)turisztikai szakon tanuló egyetemisták és oktatóik szakmai rendezvényeit, továbbá a közvetlen környezetünkben élő rászoruló családok részére is segítséget nyújtunk.