Közérdekű! – Covid-19

FRISS: 2020.03.16.

Kedves Követőink!

A koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, a ti és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében úgy döntöttünk felelősségteljesen kell a következő időszakot tervezzük és további intézkedéseket kell biztosítanunk mindannyiunk javára.

Sajnos a Pinot Noir Vertikális Kóstolónkat el kell halasztanunk. Amint a helyzet engedi, értesítünk benneteket az új dátumról, bízunk benne, hogy sokaknak megfelelő lesz majd. Azokat a kedves vendégeinket, akik már megváltották a jegyüket, természetesen egyedileg is keressük.

Minden márciusra és áprilisra tervezett tematikus rendezvényünket lemondjuk, ez azt is jelenti, hogy a Borbárunk és rendezvényhelyszíneink bizonytalan ideig nem tartanak és nem fogadnak szervezett eseményt.

Minden kollégánk home officeban folytatja a munkát és támogatja azokat a folyamatokat, amelyekkel a borászatunk ebben a nehéz időszakban tovább működhet. A találkozóinkat virtuálisan bonyolítjuk, szerencsére ezt napjainkban már egyszerűen és könnyedén megvalósíthatjuk.

Mindez a Borbárunk rendes nyitvatartási idejét is érinti, mely a mai naptól módosul, bizonytalan időre zárva státuszra vált.

Arra kérünk benneteket, hogy ebben időszakban válasszátok az online rendelési lehetőséget weboldalunkon, amely esetben futár szállítja házhoz a borainkat, illetve eljuttathatjátok hozzánk megkereséseteket e-mailben.

Jelen protokoll visszavonásig vagy módosításig érvényes. A helyzetet és a központi intézkedéseket folyamatosan figyelemmel követjük, változtatásokat azok alapján hozunk és minden esetben tájékoztatást nyújtunk.

 


 

2020.03.13.

Kedves borkedvelő Barátunk,

A (Covid-19) koronavírus járvány aktuális állapotának és a március 11-én kihirdetett kormány jogrendnek megfelelően mi is kidolgoztuk a pincészetünk életére vonatkozó iránymutatást, mely vonatkozik a borászatunk és a borbárunk működésére, valamint az általunk tervezett rendezvényekre is.

A biztonság és az egészség elsődleges számunkra, de szeretnénk az élet pillanatait megélni, így borászatunk nem áll meg.

Ami a termelést illeti, borászati üzemünk természetesen az eddigiekben is a HACCP előírásoknak szigorúan megfelelve működött, ezzel együtt most mi is még körültekintőbbek vagyunk és maximálisan ügyelünk a megelőzést lehetővé tevő lépésekre. Minden eszközt fokozott számban és intenzitással tisztítunk, fertőtlenítünk. Ügyelünk rá, hogy kizárólag teljesen egészséges kollégák dolgozzanak a borászati területen.

Borbárunk ajtaját Kitty a szokott nyitvatartási időben nyitja és szeretettel vár minden borkedvelő vendéget. A város közelében, azonban mégis a természettel körül ölelve ideális helyszínt biztosítunk egy kis lelassulásra. A tavasznak köszönhetően hamarosan teraszunk is látogathatóvá válik, így az egy időben ott tartózkodó vendégeink a szükségesnél jóval szellősebben helyezkedhetnek el.

Amire a borbárban számíthatsz:

  • Először is, üdvözlés gyanánt ezentúl Kitty széles mosolyával találkozhatsz először, a kézfogást mellőzzük.
  • Borbíráló termünk méretbeli adottságait kihasználva, a lehető legszellősebben rendezzük majd el a jegyet váltott vendégeink ültetett helyeit.
  • Vendégeink távozása után fokozott figyelmet fordítunk az asztalok és az eszközös tisztítására, fertőtlenítésére.
  • Mosdóinkat és kilincseinket gyakran tisztítjuk virocid készítményekkel.
  • A mosdókban és a bárban kézfertőtlenítő szereket, valamint zsebkendőt helyezünk el.

Mindent megteszünk azért, hogy ezekben a nehéz időkben is igazi oázis lehessünk a hozzánk érkezők számára. Vigyázunk vendégeink és saját munkatársaink egészségére, ezért fokozottan kérünk, hogy csak abban az esetben látogass meg minket, ha teljesen egészséges vagy, és magad is fontosnak tartod a fokozott higiéniai intézkedések betartását.

Birtokunk számos rendezvénynek ad otthont az év folyamán. A jelenleg érvényben lévő kormány jogrendet maximálisan követve és tiszteletben tartva döntünk aktuális rendezvényeink kérdései kapcsán, melyekről külön tájékoztatást nyújtunk.

Jelen protokoll az aktuális jogrend alapján készült, visszavonásig vagy módosításig érvényes. A helyzetet és a központi intézkedéseket folyamatosan figyelemmel követjük, változtatásokat azok alapján hozunk és minden esetben tájékoztatást nyújtunk.

Taste with us, chill whit us!