Termelési központ bokrétaünnep - 2022. december


Az elmúlt napokban nem kizárólag a karácsony miatt ért öröm bennünket. Hosszútávú üzletfejlesztésünk eredményeként az etyeki Öreghegyen lévő birtokközpontunk termelési részét 10 év alatt kinőttük, így hosszas tervezés után idén nyáron elkezdődött új termelési-, és logisztikai központunk építése, mely fontos mérföldkőhöz ért.
*A szöveg folytatódik a fotók után!


2022. december 15.-én megtartottuk az üzem bokrétaünnepét, melyet akkor tartanak, amikor a készülő épület eléri legmagasabb pontját. Az üzem átadását 2023. augusztusára tervezzük, mely idő igen rövid-, mégis hosszú, dolgos napok vezetnek még a teljes birtokbavételig.
*A szöveg folytatódik a fotó után!


Kollégáink a képen, balról jobbra:
Babarczi László - ügyvezető, Szerepi Szabolcs - üzletfejlesztési-, és cégvezető, Martin Gyöngyvér - interim HR, Nagy Vince - kereskedelmi-, és cégvezető, Lehoczki Tünde - pénzügyi-, és cégvezető, Mérész Sándor - főborász

A bokrétaünnep alkalmából első tradicionális pezsgőnkkel koccintottunk a tervezőkkel (Studio Fragment), a kivitelezőkkel (Arrabona Konstrukt Kft.), kollégáinkkal, egyszóval mindenkivel, akik nélkül nem valósulhatna meg egy ilyen innovatív beruházás, mely sok területen új lehetőségeket nyit meg számunkra.

Fotók: Balkányi László