ELHALASZTVA! Pinot Jazz & Wine

Szeptember 19-én este birtokunkon a Pinot Noir és Jazz játssza a főszerepet. Kitty Borsos barmanager kollégánk szervezésében felejthetetlen borvacsorára invitáljuk az elegáns vörösborok és a magával ragadó dallamok szerelmeseit.

Tölts velünk egy felejthetetlen naplementét az indiánnyárban!

A vezetett borvacsora során Kitty végig kalauzolja a vendégeket pincészetünk, valamint borvidékünk történetén, adottságain. Mesél a fajta iránti elköteleződésünkről, valamint a poharakba kerülő tételek sajátosságairól.

Az egész estét végig kísérő lágy jazz dallamokról a Jazzybition duó gondoskodik. A formációt 2011-ben Barna Rita Agapé művésznő alapította, aki különböző kultúrák, népek zenéire igen fogékony utazóként számos műfajban otthonosan mozog és több, mint 10 nyelven énekel.

Az est borainak és hangulatának illő ételkíséretéről ezúttal is a Pearl Event & Wedding gondoskodik.

Lássuk a menüt:
× Welcome:
Pláne Frizzante White

× Hideg előétel:
Bazsalikomos eperleves pisztáciás túrógombóccal
Borpárosítás: Kúria Rosé 2019

× Meleg előétel:
Rosé kacsamell erdei gombás rizottóval
Borpárosítás: Pinot Noir 2017

× Főétel:
Malac borda polenta pudinggal Pinot Noir demi glace-val
Borpárosítás: Pinot Noir 2016

× Desszert:
Csokoládé mousse erdei gyümölcsökkel
Borpárosítás: Pinot Noir Magnum 2015

A közlekedés miatt nem kell aggódnod, hiszen a City & Wine Programszervező Kft.-nek köszönhetően transzfert biztosítunk Budapest belvárosából. Az autóbusz a Bálna terasztól indul és egy biatorbágyi megállót útbe ejtve érkezik birtokunkra.

A zenés, vezetett borvacsora díja transzferrel 28.000 Ft/fő, transzfer szolgáltatás nélkül 25.000 Ft/ fő. Az árak tartalmazzák az ÁFA összegét.

Kedvezményes jegyár két fő részére transzferrel 49.000 Ft.

A rendezvény kizárólag előre megváltott jegyek ellenében látogatható. Részvételi és asztalfoglalási szándékodat jelezd a vinoteka@etyekikuria.com e-mailcímen, melyen keresztül kollégáink minden további részletről tájékoztatást adnak, valamint megküldik a fizetéshez szükséges számlát. A rendezvény napját megelőzően nyitvatartási időben van lehetőség a helyszínen személyes jegyvásárlásra is. A rendezvény napján jegyvásárlásra nem lesz lehetőség.

A vendégeink biztonsága elsődleges szempont számunkra, az előzetes jegyvásárlás azt a célt is szolgálja, hogy megfelelő szellős teret garantáljunk. Személyzetünk minden kötelezően vonatkozó előírás és javasolt óvintézkedés szerint dolgozik.