Közel Budapesthez, mégis csendes, festői környezetben Borboltunk ajtaja minden héten, Csütörtöktől – Vasárnapig nyitva áll vendégeink előtt és Borteraszunkkal kiegészülve, a Pinot Noir ültetvényeink között élvezheti az Etyeki Kúria vendégszeretetét. Előre egyeztetett bejelentkezés alapján, egyéni vagy csoportos borkóstolókat is tartunk.

Bevezetjük a gravitációs szőlőfeldolgozási technika érdekességeibe, betekintést nyerhet a tartályos, a palackozó és a fahordós érlelő tereinkbe, majd végig kóstolhatja borkínálatunkat.
Látogatása során megtapasztalhatja, hogyan ötvöződik egy modern borászat funkcionalitása az építészeti designnal, legyen szó a 15 fős Borbárunkról vagy a 70 fő befogadására alkalmas panorámás Borbíráló termünkről. Tematikus gasztronómia események színesítik Borbárunk hétvégi kínálatát, bővebben a Hétvégi ajánlataink között tájékozódhat 

 

Élje át az Etyeki Kúria élményt, legyen szó akár egy kötetlen borozgatásról a Borteraszunkon, vagy egy vezetett borkóstolóról, melyről bővebb információt itt talál.
TASTE WITH US, CHILL WITH US!