Esküvő

Helyszíneink

Három helyszín, három méret, három lehetőség

Az esküvői trendek folyamatosan változnak, de a természetközeli helyszínek mindig divatban maradnak, így bátran invitálunk benneteket többhektáros gyönyörű birtokunk világába. Helyszínünket  nagyvárosokhoz való közelsége okán rokonaitok, barátaitok könnyedén és kényelmesen megközelíthetik, ugyanakkor mégis úgy érezhetik magukat mintha egy távoli, eldugott paradicsomba érkeztek volna.

Sváb pince épülete

Ünnepeljetek a legszűkebb családi körben, a természet lágy ölén jó borok és finom ételek társaságában. Helyszínünk stílusát tekintve a vidéki romantikus, vintage és rusztikus elegyét képviseli. Amennyiben mégis hiányoznak a a barátok, úgy egy fergeteges esküvői partira bármikor szívesen látunk benneteket viszont Pavilonunkba.

Borbíráló terem és terasz

Ha fontos számotokra a modern környezet úgy Borbíráló termünk hatalmas üvegfalakkal keretezett tere, és a hozzá kapcsolódó terasz lesz a tökéletes választás számotokra. Pazar szertartás, elegáns fogadás, bohém parti.

Pavilon

A szőlőültetvények ölelésében, hatalmas diófák árnyékában, egy modern helyszínen minden adott ahhoz, hogy a teljes családdal és barátaitokkal ünnepeljétek meg fogadalmatokat. Pavilonunk számtalan lehetőséget rejt, így csak a fantáziátokon múlik, hogy mit hoztok ki belőle.

Sváb pince

Szertartás helyszín
Vacsora
Dekoráció
Programok
Opcionális parti csomag kiegészítés

Bővebben

Borbíráló

Pazar welcome
Szertartás helyszín
Ünnepi fogások
Prémium italok
Laza parti fény és hangtechnika

Bővebben

Pavilon

White, Rosé vagy Red csomagban
Szertartással vagy a nélkül
Welcome vacsora éjféli falatokkal
Szervezés
Parti fények színpadi hangtechnikával

Bővebben

Szolgáltatásaink

Helyszínek

Szertartás

Szervezés

Vendéglátás

Hang és fénytechnika

Dekoráció

Miért mi, miért velünk?

25 éve a borok, és több, mint 5 éve a rendezvények világában is elismeréssel állunk helyt.

Változatos helyszíneinknek köszönhetően szinte bármilyen stílusú és méretű esküvőt ideálisan meg tudunk rendezni.

Minden egy kézben. Hangsúlyt fektetünk a gasztronómiára, a technikára, a stílusra és dekorációra, a vendégek kényelmére, és nem utolsó sorban a szervezésre.

Tudjuk fokozni. Aktuális nászajándékunk

A Birtok Budapest belvárosától mindössze 25 kilométerre helyezkedik el. Autóval kényelmesen és gyorsan megközelíthető, melyhez a parkolót is biztosítjuk. Szállásról nem kell gondoskodnotok, a sofőrsegélyhez mi adjuk a telefonszámot.

A gyönyörű környezet a fotózáshoz is elsőosztályú helyszínül szolgál, így nem kell az esküvő napján órákra magukra hagynotok vendégeiteket ahhoz, hogy elkészítsétek kreatív fotóitokat.

A szabadtéri esküvői helyszín nagy előnye, hogy nem kell nagy összegeket áldozni a dekorációra, néhány apróbb, szolidabb kiegészítő is tökéletesen ünnepélyessé teszi az önmagában is varázslatos környezetet.

Tudjuk, hogy az esküvőszervezés során mennyi olyan plusz költség merülhet fel, amire az ifjú pár a tervezés során nem is számított. Nálunk nincsenek rejtett költségek ki nem mondott részletek, esküvőtök előtt mindent tisztázunk, mindent igényeitekre szabunk, így a tervezés velünk igazán egyszerű.

Csomagáraink tartalmaznak minden szükséges eszköz és személyzeti igényt, nem kell majd külön fizetni a boros poharat és a kisvillát, de a vendégszékeket sem.

Legyetek merészek, legyetek egyediek, legyetek önmagatok, hiszen számunkra minden esküvő különleges!

Galéria

Akik már mellettünk döntöttek