Kedves kutyás barátunk!

Kutyabarát borászatként szívesen látunk vendégül benneteket négylábú barátoddal, ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ne csupán ti, hanem minden további vendégünk is jól érezze magát, ezért partnerünkkel, a Vigyél Haza Alapítvánnyal közösen kidolgozott kutyaetikett keretein belül kérünk, hogy kutyáddal együtt tartsátok be az alábbi, néhány egyszerű szabályt, mellyel mindenki számára zavartalan lesz a nálunk töltött idő.

Vigyél haza

1. Kérünk, hogy kutyádat mindig tartsd magad mellett pórázon, és ne engedd, hogy felugorjon székre, asztalra – esetleg más vendégekre

  Fontos figyelembe venned, hogy otthon talán megosztod ételedet kedvenceddel, ugyanakkor ezt a közösségi tereinkben helyet foglaló, például a közvetlenül melletted tartózkodó asztaltársaság nem szeretné. Ügyelj rá, hogy kutyád melletted maradjon, ne menjen távolabb tőled, így kutyabarát Borbárunk azok számára is kellemes hely marad, akik nem kutyával érkeznek!

  2. Biztosítunk kutyatálat

   Szeretnéd, hogy kutyád friss vízhez jusson? Semmi akadálya! Ehhez biztosítunk kutyatálat, ugyanakkor amennyiben etetni is szeretnéd kutyádat, úgy kérünk, hogy mielőtt megtennéd, jelezd ezt felszolgálóink felé, akik külön tálat biztosítanak részére, ellenben kérjük, hogy ezt külső területeinken tedd meg. Kérünk, hogy a járólapokra ne dobj falatokat, továbbá az éttermi tányérodból se etesd kedvencedet!

   3. Ne engedd kutyádnak, hogy mástól ételt kérjen, vagy engedély nélkül másik asztalhoz menjen!

    Kérünk, ügyelj mások jó közérzetére! Ha csak kifejezetten nem adja erre engedélyét másik vendégünk, úgy kérünk, hogy kutyádat ne engedd hozzá, lehet, hogy kellemetlenül érintené.

    4. Egy kis séta vacsora közben sem árt!

     Borászatunkban kifejezetten a „slow drink / slow food” hívei vagyunk, ezért számodra bizonyosan jó érzés pároddal, barátaiddal hosszabb időn keresztül relaxálni, beszélgetni egy-egy palack bor-, és ételeink mellett, ugyanakkor ez kedvenced mozgás-, és egyéb igényeinek nem biztos, hogy megfelel. Kérünk, hogy időközönként sétáljatok a szőlőtőkék mellett pár percet, hogy mozoghasson egy kicsit, és elintézhesse dolgát! (…és az ültetvényeink is karban legyenek tartva! 😊 )

     5. Megfér több kutya is egy csárdában?

      Kérünk, hogy amennyiben érkezésetek idején már más kutya is tartózkodik a zárt vendégtérben, akkor belépés előtt egyeztessetek Borbárunk munkatársaival, továbbá a már bent lévő kutya gazdáival, hiszen fontos, hogy elkerüljük az esetleges konfliktust a kutyák között.

      Köszönjük együttműködésedet!

      Örökbe fogadnál? Érdeklődsz a felelős kutyatartás iránt? Segítenél?
      https://vigyelhaza.hu/
      https://www.facebook.com/vigyelhaza/