Pavilon

Az Etyeki Kúria jól ismert stílusa és minősége már grandiózus méretben is elérhető! Exkluzív rendezvényhelyszínünk tavasztól őszig várja rendezvényeit.

Főépületünk közvetlen szomszédságában, tágas, légies 300 négyzetméteres Pavilonunk, kiegészítve a 100 nm fedett terasszal 70-200 fő befogadására alkalmas.  Önálló kiszolgáló épülettel és konyhával, 48 férőhelyes parkolóval a vállalati csapatépítő tréningek, termékbemutatók, partnertalálkozók, ugyanakkor családi rendezvények vagy esküvők tökéletes helyszíne.

Technikai adatok

Borbíráló

Borbíráló termünkben, a nagy üvegfelületek természetközeli, különleges hangulatot teremtenek!

Tágas borbírálónk az ebéddel és vacsorával egybekötött borkóstolók mellett, a MICE rendezvények világának is ideális helyszíne. -szakmai konferenciák, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, partnertalálkozók - A vetítés és sötétítés-technikával, hangosítással felszerelt terem max 70 fő fogadására alkalmas mely szép idő esetén összenyitható a látványos terasszal, mely további 60 fő befogadására képes.

Technikai adatok

Sváb Pince Épület

Múltidéző hangulatával birtokunk gyöngyszeme!

Sváb Pince épületünk rendelkezik egy hangulatos 35 nm teremmel melyhez egy kis terasz és gyönyörű kert csatlakozik. Kiszolgáló pulttal és közvetlen parkolóval, kisebb csoportok kiváló meeting terme.

A felújított, 150 éves autentikus pincében lehetősége nyílik szervezett csapatépítő programok lebonyolítására.

Rendezvényhelyszín Etyeki Kúria Sváb pince

Technikai adatok


Szolgáltatások

Helyszín
Szervezés
Catering
Programok
Technika
Dekoráció és ajándék ötletek
Transzferek
Minden egy helyen, egy kézben!

Bistro catering videós bemutató - Etyeki Kúria Pavilon