Pinot Noir Vertikális Kóstoló 2020.

FRISS: 2020.03.16.

Kedves Vendégeink!

A koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, a ti és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében úgy döntöttünk felelősségteljesen kell a következő időszakot tervezzük és további intézkedéseket kell biztosítanunk mindannyiunk javára.

Sajnos a Pinot Noir Vertikális Kóstolónkat és a Pinot Noir Chill programot el kell halasztanunk egy későbbi időpontra. Amint a helyzet engedi, értesítünk benneteket az új dátumról, bízunk benne, hogy sokaknak megfelelő lesz majd. A jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra. Lemondás esetén pedig igyekszünk rugalmasan kezelni a helyzetet, a Borbárunkban levásárolható lesz a jegy ellenértéke. Azokat a kedves vendégeinket, akik már megváltották a jegyüket, természetesen egyedileg is keressük majd.

Részletes információk az Etyeki Kúria Borgazdaság mindennapi működésére vonatkozóan: https://etyekikuria.com/blogs/aktualitasok/kozerdeku-covid-19

 


 

A 11. Pinot Noir Vertikális Kóstolót 2020. március 28-án, hagyományosan a Borborbíráló termünkben rendezzük meg Etyeken. Ebben az évben Mérész Sándor főborászunkhoz vendégelőadóként Horkay András DipWSET csatlakozik, a CEWI-Central European Wine Institute (CEWI) alapítója. A rendezvény során 17 különböző pinot noir tételt kóstolunk meg közösen, köztük hordómintákat is bemutatunk.
Meglepetésként egy vendégborász is elhozza és megosztja velünk pinot noir tételeit, de erről csak később árulunk el részleteket.

Program: (Mesterkurzus jeggyel)
14:00-14:30 Vendégérkezés
14:30-16:00 Mesterkurzus
16:30 Program vége

Kombinált jeggyel látogatható:
17:00-19:00/20:00 Pinot Noir Chill

 

Pinot Noir Chill
A kóstoló után bevezetésre kerül új, választható programunk az érdeklődők számára. Megnyitjuk borbárunkat és egy hangulatos bisztró vacsora mellett folytatjuk a beszélgetést.

Bisztró büfé menü

  • Ropogósra sült kacsacomb pezsgős almás párolt káposztával és rozmaringos burgonyával
  • Egészben sült szűzérme zöldfűszeres crustában zöldborsó pürével és burgonyával

Snack és desszert pult

  • Grissini variációk és pogácsa válogatás
  • Tökmagolajos padlizsánkrém
  • Céklás fetakrém mártogatós zöldség batonokkal
  • Karamellás Panna Cotta
  • Csokoládé mousse erdei gyümölcsökkel

Borbár
Korlátlan fogyasztást biztosítunk két tételünkből:

  • MSP Wild Fermented Sauvignon Blanc 2018
  • Pinot Noir 2017

Továbbá ásványvizet és kávét kínálunk.

Természetesen, minden egyéb tételünk igény szerint megrendelhető a vinotékában.

 

Mesterkurzus jegy ára: 12.000 Ft
Kombinált jegy (Mesterkurzus & Pinot Noir Chill): 21.000 Ft

Figyelem! A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat az etyek@etyekikuria.com e-mail címen, külön megjelölve, hogy mesterkurzus vagy kombinált jegyet szeretnél! A jegyárak rendezése előre utalással történik.