A "Dining City 25" elnevezésű promóció hivatalos részvételi és promóciós szabályzata

Promóció időtartama
2023. szeptember 18. - november 8.

Promóció tartalma
Ismerkedj meg webshopunk kínálatával, válogass kedvedre kedvenc tételeid között, majd használd a „DININGCITY25” kódot és máris kedvezményes árral láttad el a kosaradba rakott egyedi, palackos tételeket!

A Promóció Szervezője
A „Dining City 25” elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció) szervezője az Etyeki Kúria Kft.; (székhely: 2091 Etyek, Báthori utca 21., adószám: 12167878207, cégjegyzékszám: 07 09 008065, a továbbiakban: Szervező). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést és adatfeldolgozást a Szervező látja el.

A Promócióban résztvevő személyek
A Promócióban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy.

A Promóció időtartama
A Promócióban a 2023. szeptember 18. hétfő 06:00 és november 8. szerda 23:59 közötti egyedi, palackos vásárlások vehetnek részt.

A Promócióban résztvevő termékek
A Promócióban részt vesz minden az Etyeki Kúria borászat webshopjában elérhető palackonként megvásárolható tétel (Etyeki Kúria, Kúria Sopron, Esterházy bor, pezsgő, pálinka, párlat). A kedvezmény nem érvényes az Etyeki Kúria Borbárjában (offline vásárlás esetén). A kedvezménykódok kizárólag a kedvezményben résztvevő termékekre érvényesíthetőek. A kedvezmény a palack eredeti árából kerül levonásra.

A már csökkentett árú termékekre és csomagokra NEM érvényes a kód, tehát a kedvezményes értékesítés alatt lévő csomag ajánlatokból, hónap borából NEM biztosítunk további kedvezményt. A webshopban kapható kiegészítők NEM képezik a kedvezmény tárgyát. A kedvezménykód NEM összevonható más, az Etyeki Kúria online (webshop) boltjában szereplő kedvezménnyel. A kedvezménykódok NEM összevonhatóak, egyidejű vásárlásnál nem lehetséges többet felhasználni. A kedvezménykód készpénzre NEM váltható. A kedvezménykód az Etyeki Kúria borászat által biztosított kedvezmény, NEM fizetőeszköz.

A Kedvezmény igénybevételének módja
A kedvezménykód a termék kosárba tétele után aktiválható, miután a vásárló beírta a kódot a „kedvezménykód felhasználása” mezőbe. A gomb megnyomását követően a kedvezmény levonásra kerül az akcióban szereplő termékek árából.

A Kedvezmény mértéke
Palackonként megvásárolható tételekre 25%.

Promóciós kód
A kedvezmény igényléséhez szükséges kód: DININGCITY25

Szállítási információk
A vásárolt tételek szállítási költsége bruttó 15.000 (azaz tizenötezer) Forint feletti vásárlási összeg esetén az Etyeki Kúria borászat ajándéka.

Adatkezelés
A jelen Részvételi és adatkezelési szabályzat szerinti minden adatszolgáltatás önkéntes. Azok a Résztvevők, akik Promócióban részt vesznek, tudomásul veszik, és részvételükkel önkéntesen és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

a.) a Szervező, mint adatkezelő a Résztvevő által megadott személyes adatokat (név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím) a Promócióval összefüggésben kapcsolattartás és adminisztráció, az EU 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelete (a továbbiakban röviden: GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény (Info. tv.) rendelkezéseinek megfelelően kezelje,

b.) részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen szabályzat minden rendelkezését.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a GDPR, valamint az elektronikus hírközlésről szóló, többször módosított 2003. évi C. törvény alapján a jelen Szabályzatban meghatározottak szerinti adatkezeléshez és adatfeldolgozáshoz az érintett hozzájárulását írásos formában megadottnak kell tekinteni önmagában a Promócióban való részvétel/regisztráció alapján. A regisztrációval a Résztvevő elismeri, hogy az adatszolgáltatás és a hozzájárulás megadása önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, ezzel összefüggésben a Szervező az alábbiakról tájékoztatja a Résztvevőt:

Adatkezelő
Etyeki Kúria Kft. (székhely: 2091 Etyek, Báthori utca 21., adószám: 12167878207, cégjegyzékszám: 07 09 008065,)

Adatok forrása
Az adatok közvetlenül az Érintettől kerülnek felvételre, az adatszolgáltatás önkéntes.

Az adatkezelés célja
Az adatok a promóció lebonyolítása célból kerülnek felhasználásra.

Az adatkezelés jogalapja
Érintett hozzájárulása, az adatkezelés elmaradása, vagyis az adatok kezeléséhez szükséges érintetti hozzájárulás megtagadása esetén, a promóción való részvétel nem lehetséges.

A kezelt adatok köre
Név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím.

Az adatkezelés időtartama
A Promóció lebonyolításáig. A kedvezménykódoknak az Etyeki Kúria által meghatározott érvényességi idejük van, melyről a vevő tájékoztatásra került. Az érvényességi idő lejárt után a kedvezménykód nem használható fel.

VÁSÁROLOK - Tovább a webshopba